Imovinsko savjetovanje Facebook Imovinsko savjetovanje Twitter Imovinsko savjetovanje Blogger Imovinsko savjetovanje RSS Imovinsko savjetovanje Forum

Imovinsko savjetovanje»Edukativna multimedija

PRVA STRANICA

Bilanca stanja

Strategija investiranja

klub

imovinski megamarket

kontaktirajte nas

Edukativna multimedija

Danas je Četvrtak, 21.02.2019.

Klub

Osnovni je cilj i uloga  kluba „Moj osobni savjetnik“  pomoći Vam da putem naših alata, coacha i imovinskog megamarketa  povećate prihode i smanjite troškove, a da pri tome posebno obratite pažnju i smanjite rizike koji mogu ugroziti Vašu trenutnu imovinsku poziciju.

Kao član kluba ostvarujete pravo na:

 

  • Izradu elaborata  Vaše trenutne financijske pozicije kroz financijske pokazatelje i trenutnu neto vrijednost vaše imovine. Elaborat Vam služi kao nulto stanje za daljnje planiranje aktivnosti s ciljem poboljšanja financijskih pokazatelja i povećanja neto imovine. (primjer pokazatelja možete vidjeti u na dnu stranice)
  • Pravo na korištenje portala i imovinskog megamarketa.  U imovinskom megamarketu nalazi se cijeli niz proizvoda i usluga, razvrstanih po odjelima, koji pravilnim odabirom mogu kroz vrijeme poboljšati Vaše financijske pokazatelje i u konačnici utjecati na povećanje vaše neto imovine.
  • Pomoć prilikom odabira proizvoda i usluga iz imovinskog megamarketa. U imovinskom megamarketu nalazi se veliki broj različitih proizvoda i usluga. Naš coach Vam pomaže da odaberete one koji su u skladu s Vašom trenutnom financijskom pozicijom. Nakon odabira još jednom zajedno s Vama prolazi kroz simulaciju kakav utjecaj na Vašu financijsku poziciju i neto imovinu mogu odabrani proizvodi i usluge imati u budućnosti kako biste bili sigurniji jeste li dobro odabrali.
  • Korištenje portala na kojemu se nalaze informacije koje vam mogu biti od koristi za povećanje Vaših prihoda i smanjenje troškova. Isto tako putem portala možete dobiti informacije o popustima koje za članove nude naši vanjski partneri.

 

Ulazna naknada (troškovi) za pristupanje klubu „Moj osobni savjetnik“ iznosi 500 € u kunskoj protuvrijednosti na dan uplate po srednjem tečaju HNB.

Plaćanjem ulazne naknade članstvo u klubu traje jednu godinu. Ukoliko i nakon toga želite ostati članom kluba godišnja članarina koja se naplaćuje od druge godine iznosi 56 € u kunskoj protuvrijednosti na dan uplate po srednjem tečaju HNB. 

Vaša trenutačna financijska pozicija

Primjer rezultata financijskih pokazatelja

Primjer rezultata financijskih pokazatelja

Primjer rezultata financijskih pokazatelja

Primjer rezultata financijskih pokazatelja

Primjer rezultata financijskih pokazatelja

Primjer rezultata financijskih pokazatelja