Imovinsko savjetovanje Facebook Imovinsko savjetovanje Twitter Imovinsko savjetovanje Blogger Imovinsko savjetovanje RSS Imovinsko savjetovanje Forum

Imovinsko savjetovanje»»Zlato po veleprodajnim cijenama

PRVA STRANICA

Bilanca stanja

Strategija investiranja

klub

imovinski megamarket

kontaktirajte nas

Zlato po veleprodajnim cijenama

Danas je Četvrtak, 21.02.2019.

Zlato po veleprodajnim cijenama

Pogledajte info video: ZLATO PO VELEPRODAJNIM CIJENAMA

 

PIM Gold Card Vam omogućava kupnje i prodaje zlata po najpovoljnijim svjetskim cijenama. Nudi Vam lakšu, brzu i sigurnu mogućnost plaćanja putem najstarije i najstabilnije valute na svijetu – fizičkim zlatom. PIM Gold kartica je ključ vašeg računa sa pokrićem u zlatu.

Pratite uživo na portalu sve transakcije preko Vaše PIM Gold kartice. Novac na PIM Gold kartici možete koristiti za podizanje gotovine i plaćanje roba i usluga u trgovinama. U svakom trenutku možete kupiti zlato po najpovoljnijim svjetskim cijenama ili ga prodati.

PIM Gold platforma za trgovanje je jednostavna i laka, te Vam omogućava trgovanje svugdje i u svakom trenutku - 24/7/365. Pim Gold trgovačka platforma omogućava Vam kupnju zlata i prodaju u nekoliko sekundi. Možete PIM Gold karticom vršiti i robnu razmjenu (trampu) sa svim korisnicima koji posjeduju MasterCard sa pokrićem u zlatu. Ukoliko želite bilo gdje u svijetu plaćati u eurima/dolarima/funtama, prodajte zlato preko Vašeg portala i pretvorite ga u željenu valutu na vašoj PIM Gold kartici – u nekoliko sekundi.

Mogućnosti koje se otvaraju uporabom MasterCard iznimno su velike. Nije potrebna konverzija jedne valute u drugu, te plaćanje naknade. Vi mijenjate jednostavno, brzo i po tržišnoj cijeni zlata - novac u zlato ili zlato u novac.

 

Često postavljana pitanja

*Do kojeg mjeseca i godine vrijedi debitna kartica?

U pravilu Vaša MasterCard kartica vrijedi tri godine.

*Kako aktivirati karticu?

Vaša debitna kartica automatski se aktivira nakon registracije.

*Kako dobivam PIN?

Uz debitnu karticu dobit ćete i PIN, kartica će stići na vašu adresu, a PIN na Vaš mobitel putem Sms-a).

*Po kojim cijenama kupujem zlato?

Cijene se stalno generiraju na Vašoj platformi, ali Vi ulaskom u sistem imate cijene kao što ih imaju veletrgovci, odgovorno tvrdimo da su to najpovoljnije cijene na tržištu.

*O kojem zlatu se radi?

Radi se o fizičkom zlatu čistoće 999,9% (24 karatno). To je investicijsko zlato, sa certifikatom »good delivery« kojega izdaje LBMA (Londonska burza plemenitih metala).